esittely

Salon Raamattu Puhuu -seurakunta on elävä Raamattuun uskova kristillinen seurakunta. Opetuksessa korostuvat Kristuksen sovitustyö ja armo, ks. uskon pääkohdat.

Raamattu Puhuu seurakunnalla on ollut toimintaa Salossa 1980 luvun lopulta lähtien. Toiminta vakiintui Salossa 1990 luvulla. Itsenäiseksi seurakunta tuli vuonna 2021. Pastoreina Salossa on toiminut Antti Koskenpää ja Toni Taiveaho.

Seurakuntatoiminnan kivijalan muodostavat viikottaiset yhteiskristillinen ilta, seurakunnan pääkokous sekä pienpiiri. Ulospäin suuntautuvana seurakuntana evankelioimme kadulla, osallistumme eri seurakuntien yhdessä järjestettäviin toimintoihin sekä rukoilemme.

Seurakunnan jäsenyys perustuu jokaisen omaan vakaumukseen. Emme edellytä virallista jäsenhakemusta tai irtisanomisilmoitusta.

Raamattu Puhuu seurakuntia on Suomessa Turussa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Vaasassa. Kansainvälinen seurakunta on Greater Grace Church (ggwo.org). Salon Raamattu Puhuu -seurakunta on jäsen Free Grace Alliancessa.

Olet tervetullut mukaan.

Pastori Toni Taiveaho
todistus

Traktaatteja ja muuta:
Jeesus rakastaa sinua (Fi)
Jumala välittää sinusta (Fi-Rus-En)
Minä olen se mitä etsit (Fi)
Olet kallisarvoinen (Fi)
Joulu (Fi-En)
Liitto silmien kanssa (FI)
Uusi testamentti pdf (FI, 38 käännös – iso teksti)